Skip to main content

Terugkijkend op afgelopen jaar!

Allereerst wil ik jullie even zeggen dat het niet helpend is om 1 keer per jaar een blog te schrijven. Het effect is dan weg dus ik ga vanaf nu vaker bloggen of nieuwsbrieven schrijven. Meer van me laten horen!

Zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn eerste blog studeerde ik in Utrecht bij Phoenix Opleidingen. Een 3-jarige opleiding Professionele Communicatie. Een opleiding waarin je leert hoe je iemand kunt begeleiden in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Ik kan alleen pas iemand begeleiden als ik goed leer wie ikzelf ben. Het was voor mij de afgelopen 3 jaar een persoonlijke reis waarin ik nog meer (dacht dat ik al veel wist 😉) over mezelf heb geleerd, maar ook zeker goed heb leren begeleiden. Begeleiden is namelijk niet met een oplossing komen maar de ander het antwoord zelf te laten vinden met jou hulp. Eind juli heb ik mijn diploma’s NLP Practioner en de 3-jarige opleiding in professionele communicatie in ontvangst mogen nemen! Wat voel ik me trots dat ik dit heb bereikt! Boven aan de blog zien jullie de foto tijdens het tekenen van mijn certificaten.

Daarnaast zijn René (mijn vriend) en ik verhuist. De afgelopen 1,5 jaar woonde wij, door omstandigheden, bij mijn schoonouders in de sauna, die achter in de tuin stond. Nu kunnen we er allebei erg om lachen, maar nog geen paar maanden geleden waren er momenten dat je echt verlangde naar je eigen plek. En sinds 1 juli hebben we samen een eigen huis! Wij voelen ons echt heel rijk en de hond is daar vanaf dag 1 al rustig! Wanneer je geduld hebt (niet mijn sterkste kant) komen de dingen op het juiste moment op je pad. En hoe gaaf is het dat in dit huis al een praktijkruimte zat. Ik heb deze praktijkruimte opnieuw ingericht met mijn eigen energie (uiteraard met hulp). Wanden zijn door mijn schoonvader glad gestuukt, nieuwe vloer erin gelegd, andere gordijnen en nieuwe meubels. Boven aan deze blog zie je de foto! Zo trots!

Dus ben je op zoek naar een coach dan ontvang ik jou graag in mijn praktijk! Binnenkort krijg ik een nieuwe website en ga ik nog meer van me laten horen en laten weten waarvoor je bij mij terecht kunt! Maar ik ontvang je graag nu al. Kan je je vinden in onderstaande kenmerken/eigenschappen?

– Ben je een perfectionist

– Heb je moeite met Nee zeggen

– Ben je altijd heel loyaal

– Heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel

– Heb je weinig energie?

Dan help ik je graag om dichterbij jezelf te blijven, meer energie te krijgen en vooral jezelf te zijn!

Chat openen
Hi 👋

Kan ik je misschien ergens mee helpen?

Liefs Mariëlle