Skip to main content

Kennismakingsworkshop: Ik zorg voor mezelf!

In mijn vorige blog heb je mijn nieuwe ontwikkelingen als ondernemer kunnen lezen. En gaf ik aan dat ik jullie in deze blog mee zou nemen in de uitkomsten van het marktonderzoek. Om te kijken of mijn waarheid over stress, overspannenheid en burn-out klopte ben ik het onderzoek gestart en heb ik diverse mensen geïnterviewd die overspannen zijn geweest of een burn-out hebben gehad. En de rode draad is:

∙ Mensen zijn langere tijd over hun grenzen heen gegaan ∙ De mensen zijn perfectionistisch ∙ Hebben een hoge loyaliteit ∙ Hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel ∙ hebben moeite met nee zeggen ∙ De mensen die dit overkomen zijn vaak tussen de 25 en 40 jaar ∙

Mijn ideale klant werd steeds meer duidelijk. Hoe kan het dan ook dat ik zelf heel veel erken in de eigenschappen. In de afgelopen jaren heb ik geleerd hoe ik mezelf niet voorbij loop en kan ik goed in mijn lijf voelen wanneer ik mijn grenzen over ga. Ik trek op tijd aan de bel en neem mijn rust wanneer ik dat nodig heb. Jij en niet iemand anders weet wat goed voor jou is!

Door het marktonderzoek uit te voeren werd ik super creatief. Hoe gaaf zou het zijn om een workshop te geven waarin ik mensen kan leren voor zichzelf te blijven zorgen. Voor mij is dit sinds mijn eigen Burn-out prioriteit nummer 1.

Ik kan de anders pas helpen als ik goed voor mezelf zorg. Ben jij perfectionistisch, of ben je heel loyaal, of heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel dan is deze workshop wellicht wat voor jou!

Je ben van harte welkom op vrijdag 19 oktober van 13.00-17.00 met aansluitend een hapje en een drankje. Het is een workshop met leuke oefeningen op persoonlijke ontwikkeling. Thema’s als grenzen aangeven, nee durven zeggen en hoe blijf ik de signalen van mijn lichaam voelen komen onder andere aan bod.

Deze workshop kost normaal 95 euro, maar als introductie vraag ik er nu 65 euro voor. Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via het contactformulier. Vul je gegevens in en zet bij onderwerp aanmelding workshop!

Chat openen
Hi 👋

Kan ik je misschien ergens mee helpen?

Liefs Mariëlle