Wat zeggen cliënten?

“Veel inzichten”

Na een aantal jaren aan behoorlijk wat zelfontwikkeling te hebben gedaan, voelde ik begin 2020 dat er nog een aantal niet geheelde stukken aan de oppervlakte kwamen. Ik wilde hiermee aan de slag, en ik heb enorm veel geluk gehad dat ik via mijn werk bij Marielle terecht ben gekomen. We zijn samen een aantal weken met mijn innerlijk kind aan de slag gegaan. Mijn innerlijk kind was het stuk waar het grootste probleem lag, en de weken in de sessies met Marielle kwamen er behoorlijk wat stukken van vroeger omhoog. Soms was het even zoeken, maar al snel kon ik zelf ook de linken leggen. De werkwijze waarop Marielle werkt is daarom zeer bijzonder en effectief, en gaf mij veel inzichten. Ik voel mij sindsdien rustig, geaard, sterk, en nog regelmatig zoek ik mijn innerlijk kind weer op.

– A. van Beijeren

“Counseling afgerond”

Ik had last van paniekaanvallen. Door gesprekken en oefeningen van Mariëlle heb ik handvatten en inzicht gekregen in mijzelf. Hierdoor kan ik weer zelfstandig verder en ervaar ik ontspanning, positiviteit en energie.

–  S. Oosterhoff

“Een prima workshop!”

Een prima workshop! De catering was top en Mariëlle voelde vertrouwd!

– E. van Diemen

“Marielle bedankt”

Begin dit jaar zat ik best wel met mijzelf in de knoop. Zelf weet ik dat dat lag aan mijn lichamelijke klachten en alle gevolgen daarvan.

Ik sliep slecht omdat mijn hoofd overvol zat, daardoor werd ik moe wakker en begon mijn dag al weer slecht. Ook merkte ik aan mijn spieren dat er iets moest veranderen. Daar stond in sommige gevallen zoveel spanning op dat ik er spierpijn van kreeg.

Nou is het best een stap om dit met iemand bespreekbaar te maken. Zo kon het in elk geval niet verder dus heb ik al mijn moed bij elkaar geraapt en een afspraak met Mariëlle gemaakt.

Mariëlle is een heel fijn persoon om mee te praten. Voornamelijk omdat ze echt een luistert naar wat je te zeggen hebt en je doormiddel van vragen te stellen de juiste kant op stuurt. Op deze manier komt echt alles waar je je druk om maakt naar voren. Zelfs dingen waarvan je zelf niet eens besefte dat ze er waren.

Op het moment dat ik precies op een rijtje had waar mijn klachten vandaan kwamen zijn we aan de slag gegaan om dit op te lossen. Doormiddel van oefeningen en opdrachten die we samen deden of die ik mee naar huis kreeg begon ik me steeds weer een beetje beter te voelen.

Nu ruim een half jaar later zijn de klachten waar ik toen mee liep nog steeds zo goed als weg en op het moment dat ik weer een beetje merk dat ze terugkomen kan ik ze herkennen en meteen de kop weer indrukken.

Hoe moeilijk de stap toen ook was ik ben nog steeds heel blij dat ik hem toen gezet heb. Mariëlle heeft mij echt enorm geholpen en ik zou iedereen aanbevelen de stap te zetten en Mariëlle ook jou te laten helpen.

Het leven is te kort om ongelukkig te zijn.

Mariëlle bedankt!

– P. Hesterman

“Ik kan je van harte aanbevelen als coach”

Wij hebben elkaar ruim een jaar geleden ontmoet in de startfase van BNI. Jij was een jaar ondernemer en vooral actief als implementatie consultant voor Newbase.
Je wilde veel meer gaan doen met jouw coaching en je praktijk op de kaart zetten en begon bij mij een traject. Dat was een bijzondere reis voor ons allebei.
Je was om het zacht uit te drukken, nogal eigenwijs en wilde eigenlijk niet aan een doelgroep. Wat jij deed was voor iedereen. Maar dat is de valkuil waar we als ondernemer vaak instappen dat we er willen zijn voor iedereen maar dan niks voor niemand zijn.

Je maakte van je klacht je kracht. Jij bent ervaringsdeskundige als het gaat om burn-out. Op dit moment volksziekte nummer 1.
Je weet hoe het is om daar in te raken, hoe het voelt en wat er nodig is om uit de burn-out te komen.

Toen jij een tijdje terug met de vraag bij ons in de groep kwam, of er vrijwilligers waren om een aantal coaching sessies bij je te volgen in het kader van je opleiding, hoefde ik niet lang na te denken. Ik was benieuwd naar je manier van werken, ervoer niet echt een klacht maar dacht een beetje coaching is altijd welkom.

In de periode van onze sessies, pleegde een oude buurman van mij zelfmoord. Dat raakte bij mij veel oud zeer en onverwerkt verdriet aan. Het kostte ook veel energie. Het kon geen toeval zijn dat ik op dat moment door jou begeleid werd. Je luisterde, ontrafelde en zette samen met mij letterlijk de gevoelens en belemmerende gedachten neer. Je aanpak is warm, gericht op wat er op dat moment speelt en het werkt. Je methode vind ik fijn, geen ellenlange gegraaf in het verleden maar vooral inspelend op het nu. En het nu is het enige wat telt.

Ik kan je van harte aanbevelen als coach en vindt het mooi om te zien hoe jij steeds meer groeit in jouw rol. Een burn-out wens ik niemand toe, wees dat voor.
Als je merkt dat je energie verliest, niet geweldig in je vel zit, ga naar Marielle. Met een paar sessies merk je verbetering en voorkom je lange uitval. En dat kunnen wij als ondernemer echt niet gebruiken.

–  S. Niesten – Onderneem ’t Maar

 

“Bedankt!”

Heel hartelijk bedankt Mariëlle voor de oefeningen, luisterend oor, feedback, inzichten etc, etc.

–  C. Olijnsma.

“Fijn persoon om mee te schakelen”

Na 1,5 jaar lang bij een psycholoog te hebben gelopen, bleven er bepaalde twijfels waar ik geen antwoord op leek te krijgen en wat mijn groei in de weg stond.

Totdat ik Marielle tegen kwam en zij aangaf mij te kunnen helpen. Inmiddels heb ik meerdere trainingen bij Marielle gehad. De vragen die ik had, werden heel snel inzichtelijk gemaakt door de oefeningen die ik met haar deed en de gesprekken die wij hebben gevoerd. Zij is een fijn persoon om mee te schakelen en zou haar zeker aanbevelen!

– M. de Jong

“Dankjewel voor de mooie middag”

De groepstraining die volgde voelde erg prettig. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, maar ik heb er ook zeker wat van geleerd.

Er was genoeg veiligheid om me te kunnen uiten en we deden leuke en goede oefeningen. Mariëlle weet het programma ook goed aan te passen naar de omstandigheden.

Dankjewel voor de mooie middag Mariëlle. Je bent een topwijf!!

– L. Hoogewerf

“Counseling afgerond!”

Counseling afgerond bij Mariëlle. Ik ben zeer tevreden, heb stappen gemaakt, dingen verwerkt en ben sterker geworden. Ik voel me sterker en zelfverzekerd. Mariëlle heeft mij tools gegeven om op “slechtere” momenten naar toe te grijpen.

– M. van Lieshout

“Leerzame en effectieve training!”

Door vooraf leerdoelen met Mariëlle te bespreken, hadden we een training die precies op maat gemaakt was.
We kregen oefeningen die ons handvatten gaven voor op de werkvloer.
Ook speelde Mariëlle goed in op de situaties die tijdens de training ontstonden.
We hebben een leerzame en effectieve training gehad!

–  M. van den Bedem – PB.

“Referentie 4-maandentraject”

Ik ben geholpen en langzaam dichtbij mijn doel gekomen. Het traject ging langzaam, maar precies het juiste tempo.
Het 4 maandentraject was voor mij precies genoeg en Mariëlle was realistisch, behulpzaam en gaf een luisterend oor.
Ik zou Marielle zeker aanbevelen, want het probleem wordt uit een ander oogpunt bekeken.
Hetgeen wat het probleem veroorzaakt, wordt opgespoord.

– H. Safik

“Ik voelde me op m’n gemak”

De workshop was een fijne middag. Ik voelde me op m’n gemak en de oefeningen waren prettig om te doen.

– C. Brinkman

“Mariëlle straalt rust en vertrouwen uit”

Kort geleden ben ik naar een workshop van Mariëlle geweest. De algehele indruk van deze workshop was goed, warm en veilig. Mariëlle deed het heel goed. Ze straalt ook rust en vertrouwen uit.

De workshop zat goed in elkaar met duidelijke uitleg. Persoonlijk ben ik ook heel blij met de ‘Nee’ oefening. Zo ben ik weer iets meer over mezelf te weten gekomen.

De catering bevatte heerlijke cake en gember thee en ook de locatie top!

– Coby

“Mariëlle is erg begripvol”

Een fijne workshop, aangepast naar de individuele wensen. Ongedwongen in een huiselijke sfeer, wat warm en veilig voelde. Ik heb handvatten en nieuwe inzichten gekregen om weer verder mee te experimenteren.

Mariëlle is erg begripvol, warmtelijk, en speelt goed in op de vraag.

Dankjewel!

– K. Kerver

“Je bent een top coach!”

Dankzij Marielle zie ik mezelf nu in een ander daglicht. Als een persoon die meer in controle is van haar eigen geluk. Ik kan beter beslissing en nemen vanuit wat ik voel en nodig heb en minder gebaseerd op wat mijn omgeving wilt!

Je bent een top coach!

– Bianca H.

“Naar aanleiding van afronding counseling!!”

Door de oefeningen die ik heb gedaan, kan ik in moeilijkere situaties deze toepassen en de positieve gevoelens naar boven halen. De hulpmiddelen die ik heb gekregen kan ik goed toepassen en zijn persoonsgebonden. Nu kan ik zowel de negatieve als positieve herinneringen ophalen, maar de positieve hebben nu de overhand.
Ik vond de sessies heel fijn. Marielle is een hele lieve, professionele vrouw. Ze probeert het beste eruit te halen en bedenkt oefeningen die bij jou als persoon past.

– T. Noordermeer

“Een leuke en leerzame dag”

Twee weken geleden heb ik de workshop ‘Ik zorg voor mezelf‘ bezocht. Het was een leuke en leerzame dag en ook super goed geregeld. De locatie was mooi, de begeleiding deskundig en de uitleg goed.

Top gedaan Mariëlle!

– E. Beentjes

“Testimonial naar aanleiding van counselingstraject”

Testimonial: Mariëlle heeft mij geholpen om in een drukke periode met veel prikkels van buitenaf, mijzelf weer terug te vinden. Als perfectionist neem je vaak te veel hooi op je vork. Door de counselingsgesprekken en technieken heb ik weer beter inzicht gekregen in de processen die zich vooral in mij afspelen. Ik heb bepaalde onderwerpen los kunnen laten en sta weer met veel plezier in het leven.

– N. Bonker