Wat zeggen cliënten?

“Een prima workshop!”

Een prima workshop! De catering was top en Mariëlle voelde vertrouwd!

– E. van Diemen

“Referentie 4-maandentraject”

Ik ben geholpen en langzaam dichtbij mijn doel gekomen. Het traject ging langzaam, maar precies het juiste tempo.
Het 4 maandentraject was voor mij precies genoeg en Mariëlle was realistisch, behulpzaam en gaf een luisterend oor.
Ik zou Marielle zeker aanbevelen, want het probleem wordt uit een ander oogpunt bekeken.
Hetgeen wat het probleem veroorzaakt, wordt opgespoord.

– H. Safik

“Ik voelde me op m’n gemak”

De workshop was een fijne middag. Ik voelde me op m’n gemak en de oefeningen waren prettig om te doen.

– C. Brinkman

“Ik kan je van harte aanbevelen als coach”

Wij hebben elkaar ruim een jaar geleden ontmoet in de startfase van BNI. Jij was een jaar ondernemer en vooral actief als implementatie consultant voor Newbase.
Je wilde veel meer gaan doen met jouw coaching en je praktijk op de kaart zetten en begon bij mij een traject. Dat was een bijzondere reis voor ons allebei.
Je was om het zacht uit te drukken, nogal eigenwijs en wilde eigenlijk niet aan een doelgroep. Wat jij deed was voor iedereen. Maar dat is de valkuil waar we als ondernemer vaak instappen dat we er willen zijn voor iedereen maar dan niks voor niemand zijn.

Je maakte van je klacht je kracht. Jij bent ervaringsdeskundige als het gaat om burn-out. Op dit moment volksziekte nummer 1.
Je weet hoe het is om daar in te raken, hoe het voelt en wat er nodig is om uit de burn-out te komen.

Toen jij een tijdje terug met de vraag bij ons in de groep kwam, of er vrijwilligers waren om een aantal coaching sessies bij je te volgen in het kader van je opleiding, hoefde ik niet lang na te denken. Ik was benieuwd naar je manier van werken, ervoer niet echt een klacht maar dacht een beetje coaching is altijd welkom.

In de periode van onze sessies, pleegde een oude buurman van mij zelfmoord. Dat raakte bij mij veel oud zeer en onverwerkt verdriet aan. Het kostte ook veel energie. Het kon geen toeval zijn dat ik op dat moment door jou begeleid werd. Je luisterde, ontrafelde en zette samen met mij letterlijk de gevoelens en belemmerende gedachten neer. Je aanpak is warm, gericht op wat er op dat moment speelt en het werkt. Je methode vind ik fijn, geen ellenlange gegraaf in het verleden maar vooral inspelend op het nu. En het nu is het enige wat telt.

Ik kan je van harte aanbevelen als coach en vindt het mooi om te zien hoe jij steeds meer groeit in jouw rol. Een burn-out wens ik niemand toe, wees dat voor.
Als je merkt dat je energie verliest, niet geweldig in je vel zit, ga naar Marielle. Met een paar sessies merk je verbetering en voorkom je lange uitval. En dat kunnen wij als ondernemer echt niet gebruiken.

–  S. Niesten – Onderneem ’t Maar

 

“Mariëlle straalt rust en vertrouwen uit”

Kort geleden ben ik naar een workshop van Mariëlle geweest. De algehele indruk van deze workshop was goed, warm en veilig. Mariëlle deed het heel goed. Ze straalt ook rust en vertrouwen uit.

De workshop zat goed in elkaar met duidelijke uitleg. Persoonlijk ben ik ook heel blij met de ‘Nee’ oefening. Zo ben ik weer iets meer over mezelf te weten gekomen.

De catering bevatte heerlijke cake en gember thee en ook de locatie top!

– Coby

“Een leuke en leerzame dag”

Twee weken geleden heb ik de workshop ‘Ik zorg voor mezelf‘ bezocht. Het was een leuke en leerzame dag en ook super goed geregeld. De locatie was mooi, de begeleiding deskundig en de uitleg goed.

Top gedaan Mariëlle!

– E. Beentjes

“Mariëlle is erg begripvol”

Een fijne workshop, aangepast naar de individuele wensen. Ongedwongen in een huiselijke sfeer, wat warm en veilig voelde. Ik heb handvatten en nieuwe inzichten gekregen om weer verder mee te experimenteren.

Mariëlle is erg begripvol, warmtelijk, en speelt goed in op de vraag.

Dankjewel!

– K. Kerver

“Dankjewel voor de mooie middag”

De groepstraining die volgde voelde erg prettig. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, maar ik heb er ook zeker wat van geleerd.

Er was genoeg veiligheid om me te kunnen uiten en we deden leuke en goede oefeningen. Mariëlle weet het programma ook goed aan te passen naar de omstandigheden.

Dankjewel voor de mooie middag Mariëlle. Je bent een topwijf!!

– L. Hoogewerf

“Fijn persoon om mee te schakelen”

Na 1,5 jaar lang bij een psycholoog te hebben gelopen, bleven er bepaalde twijfels waar ik geen antwoord op leek te krijgen en wat mijn groei in de weg stond.

Totdat ik Marielle tegen kwam en zij aangaf mij te kunnen helpen. Inmiddels heb ik meerdere trainingen bij Marielle gehad. De vragen die ik had, werden heel snel inzichtelijk gemaakt door de oefeningen die ik met haar deed en de gesprekken die wij hebben gevoerd. Zij is een fijn persoon om mee te schakelen en zou haar zeker aanbevelen!

– M. de Jong