Wat zeggen cliënten?

“Mariëlle is erg begripvol”

Een fijne workshop, aangepast naar de individuele wensen. Ongedwongen in een huiselijke sfeer, wat warm en veilig voelde. Ik heb handvatten en nieuwe inzichten gekregen om weer verder mee te experimenteren.

Mariëlle is erg begripvol, warmtelijk, en speelt goed in op de vraag.

Dankjewel!

– K. Kerver

“Een prima workshop!”

Een prima workshop! De catering was top en Mariëlle voelde vertrouwd!

– E. van Diemen

“Fijn persoon om mee te schakelen”

Na 1,5 jaar lang bij een psycholoog te hebben gelopen, bleven er bepaalde twijfels waar ik geen antwoord op leek te krijgen en wat mijn groei in de weg stond.

Totdat ik Marielle tegen kwam en zij aangaf mij te kunnen helpen. Inmiddels heb ik meerdere trainingen bij Marielle gehad. De vragen die ik had, werden heel snel inzichtelijk gemaakt door de oefeningen die ik met haar deed en de gesprekken die wij hebben gevoerd. Zij is een fijn persoon om mee te schakelen en zou haar zeker aanbevelen!

– M. de Jong

“Mariëlle straalt rust en vertrouwen uit”

Kort geleden ben ik naar een workshop van Mariëlle geweest. De algehele indruk van deze workshop was goed, warm en veilig. Mariëlle deed het heel goed. Ze straalt ook rust en vertrouwen uit.

De workshop zat goed in elkaar met duidelijke uitleg. Persoonlijk ben ik ook heel blij met de ‘Nee’ oefening. Zo ben ik weer iets meer over mezelf te weten gekomen.

De catering bevatte heerlijke cake en gember thee en ook de locatie top!

– Coby

“Een leuke en leerzame dag”

Twee weken geleden heb ik de workshop ‘Ik zorg voor mezelf‘ bezocht. Het was een leuke en leerzame dag en ook super goed geregeld. De locatie was mooi, de begeleiding deskundig en de uitleg goed.

Top gedaan Mariëlle!

– E. Beentjes

“Ik voelde me op m’n gemak”

De workshop was een fijne middag. Ik voelde me op m’n gemak en de oefeningen waren prettig om te doen.

– C. Brinkman

“Dankjewel voor de mooie middag”

De groepstraining die volgde voelde erg prettig. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, maar ik heb er ook zeker wat van geleerd.

Er was genoeg veiligheid om me te kunnen uiten en we deden leuke en goede oefeningen. Mariëlle weet het programma ook goed aan te passen naar de omstandigheden.

Dankjewel voor de mooie middag Mariëlle. Je bent een topwijf!!

– L. Hoogewerf