Waardoor ik een burn-out

zo goed kan omschrijven?

Ik spreek uit ervaring

In 2011 barstte ik in tranen uit bij mijn werkgever en was alles mij teveel. Ik heb weken op de bank gelegen en iedere prikkel van buitenaf deed bijna fysiek pijn. Ik kon niet meer, ik was te lang over mijn grenzen heen gegaan en mijn batterij was helemaal leeg. Door het te lang negeren van allerlei vage lichamelijke klachten, drukte mijn lichaam op de stopknop. Tot hier en niet verder.

Ik ben bij veel hulpverleners geweest en ik merkte echter dat ze me niet goed genoeg konden helpen, er was iets anders nodig. Een burn-out was destijds helaas niet zo’n veelbesproken onderwerp als dat het nu is. Ik ging bij mezelf te rade wat ik nodig had. Wat zou mij echt helpen? Wat wilde ik eigenlijk in dit leven? Door hier aandacht aan te besteden en bij stil te staan, leerde ik te luisteren naar mijn gevoel en mijn grenzen veel beter aan te geven.

Doordat ik een tijdlang van het kastje naar de muur ben gestuurd, besloot ik om mijn kennis en ervaring in te zetten om anderen te helpen. Mensen die al in een burn-out zitten, maar ook mensen die ertegenaan hikken.

Ik heb meerdere trainingen en opleidingen gevolgd zodat ik niet alleen uit mijn ervaring mensen kan helpen, maar ook uit alle opgedane kennis. Ik ben afgestudeerd als Integratieve Counselor en help mensen die psychosociale hulpverlening nodig hebben.

Wil je zo snel mogelijk uit die burn-out of weten hoe je een burn-out kunt voorkomen? Bel mij gerust eens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik help je graag met het hervinden van je energie en levenslust!

Met lieve groet,

Mariëlle