Skip to main content

Van Burn-out naar Grip

Neem de touwtjes weer in handen!

De route naar balans, energie en plezier.

Plan je gratis intake

Rust in je hoofd, kracht in je lijf

Dank je wel dat je op mijn site kijkt. Wat fijn dat je begrijpt dat er iets moet veranderen. Zeker nu je je zo slecht voelt, kan het moeilijk zijn om ergens te beginnen. Wat moet je doen? Wie of wat kan jou nou van je klachten af helpen?

Wees gerust. Ik ken je klachten als geen ander. En ik help ook al ruim drie jaar mijn cliënten van hun burn-out af.

Roep je burn-out een halt toe
Ergens ben je jezelf kwijtgeraakt. Onbewust heb je keuzes gemaakt die je niet hebben geholpen. Maar hoe kan het ook?

In mijn programma ontdek je opnieuw wat voor jou (en vele anderen) werkt. Wat je gelukkig maakt!

Plan je gratis intake

In mijn Van Burn-out naar Grip op je leven-programma kom je echt in beweging.

Ik leer je:

 • Je weer zelfverzekerd, productief en positief te voelen.
 • Een gezonde mindset: trouw aan jezelf geef je richting aan je leven.
 • Je niet meer te laten leiden door uitstelgedrag, perfectionisme of angst.
 • Te ervaren dat je tijd genoeg hebt, tijd voor alles wat je leuk en belangrijk vindt
 • Dealen met wat er op je pad komt, zónder stress, zonder angst
 • Negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen te herkennen en stoppen.
 • Je kwetsbaar en open op te stellen en hulp te vragen en accepteren.

Stop met pleasen. Zet jezelf op nummer 1.

Jouw onbewuste strategie om maar iedereen te dienen en alles zelf te doen, was lange tijd zinvol. Maar nu heb je duidelijk gemerkt dat deze ‘cruise control’ gevaarlijk is. Je kúnt zo niet langer doorgaan. Jouw strijd is nu gestreden. Ik neem je aan je hand en zet je weer op het goede spoor. Speciaal voor jou heb ik het Van Burn-out naar Grip op je leven-programma gemaakt. Na dit traject voel je je niet langer het slachtoffer van omstandigheden of ‘de speelbal van de maatschappij’, maar sta je krachtig aan het roer van je eigen leven. Deze stappen doorlopen we samen.

Een gemiddeld traject ziet er zo uit:

 • Ik leer je opnieuw om te ontspannen. Je hoofd en lichaam komen weer in balans. Je lijf krijgt rust, je hoofd wordt stil. Deze periode waarin je herstelt duurt het langst.
 • Na een paar weken merk je dat je behoefte krijgt aan contact maken, aan mensen spreken en kleine dingen ondernemen. Ik help je met het gedoceerd en op een gezonde manier opbouwen van activiteiten.
 • Nog weer later ben je zo ver hersteld dat je meer bezigheden aankunt, zonder dat je daar onrustig van wordt. Je gaat weer eens langs op je werk voor een kop koffie of spreekt af met een collega. We maken een opstartschema dat voor jou goed voelt.
 • Zijn er nog meer thema’s die je wil bespreken? Daar is alle gelegenheid voor. We ronden het programma zo af dat jij er weer helemaal tegenaan kunt.

Gun jezelf alle tijd.

Je burn-out is niet van de ene op de andere dag ontstaan. En ook voor je herstel moet je jezelf de tijd gunnen. Je lichaam moet terugschakelen naar een gezonde versnelling. Je hormonen moeten weer in balans komen. Je brein en ademhaling moeten weer functioneren op een gezonde manier. Houd rekening met een herstelperiode van een maand of vier.

Met mijn aanpak voel je je snel beter, maar echt weer presteren op je oude niveau doe je na een klein halfjaar. Daarom ondersteun ik je die hele periode in mijn Van Burn-out naar Grip op je leven-programma.

Ervaringen van cliënten

'Het juiste tempo'

‘Ik ben geholpen en langzaamaan dicht bij mijn doel gekomen. Het traject ging langzaam, maar had precies het juiste tempo. Het traject was voor mij dus precies genoeg en Mariëlle was…’

H. Safik

Assistent Controller

'Sterk en zelfverzekerd'

‘Ik heb mijn counseling afgerond bij Mariëlle. Ik ben zeer tevreden, heb stappen gemaakt, dingen verwerkt en ben sterker geworden. Ik voel me sterker en zelfverzekerd. Marielle heeft mij tools….’

M. van Lieshout

Financieel Assistent

'Enorm geholpen'

‘Mijn traject was zeer goed opgebouwd! Mariëlle vroeg dieper door naar wat ik wil, voel en nodig heb. Ze gaf me geen adviezen, maar leerde mij de antwoorden zelf te zoeken. Ik vond dit…’

I. de Bakker

Financieel Administratief Medewerker

Praktisch

Counseling: In ongeveer vier maanden ben jij van je burn-out af. We zien elkaar om de week en de andere week hebben we een belafspraak.
Duur per sessie: 1 uur.
Tussentijds: extra contact via mail, telefoon of Whatsapp om je te ondersteunen.
Start: op een voor jou geschikt moment.
Locatie: Kuikensweg 24 in Beverwijk of via Zoom.
Investering: € 1.495,- excl. BTW.

JA! stop mijn burn-out!

Neem contact op
Chat openen
Hi 👋

Kan ik je misschien ergens mee helpen?

Liefs Mariëlle