Skip to main content

Nieuwe ontwikkelingen als ondernemer!!

Zoals je hebt kunnen lezen in mijn vorige blog zou ik je meenemen in de nieuwe ontwikkelingen van mijn bedrijf Key2Change.

Vanaf 1 mei 2017 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. Ik heb het afgelopen jaar mooie trainingen mogen geven, bedrijven geholpen met ERP verandertrajecten en ook mensen gecoacht op persoonlijke ontwikkeling door vragen die ze inbrachten. Maar de feedback die ik het afgelopen jaar heb gekregen is: Marielle, wanneer kom ik nou eigenlijk bij jou? Mijn veelzijdigheid is krachtig, maar ook een valkuil. Ik focus me op meerdere diensten en daardoor krijgt elke dienst eigenlijk net tekort aandacht.

Sinds maart 2018 ben ik in contact gekomen met een Business Coach en zijn we op zoek gegaan naar mijn ideale klant! En ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat ik dit verdomde lastig vond. Ik was afgestudeerd bij Phoenix Opleidingen en ik vond dat ik iedereen wel kon helpen. Maar dan weten ze nog steeds niet waarvoor ze bij me terecht kunnen. Naar goed naar mijn eigen ontwikkelingsproces te kijken en te kijken wat ik heb meegemaakt heb ik de afgelopen maanden marktonderzoek gedaan naar Stress, Overspannenheid en Burn-out.

Zelf heb ik een burn-out gehad toen ik 25 was. In deze periode heb ik veel zelf uitgezocht om te kijken wat goed voor mij was. In eerste instantie wordt je doorverwezen en pak je aan wat je aangeboden wordt. Maar mijn les is wel geweest zoek professionals op waar je een klik mee hebt. Mijn re-integratie traject duurde bijna 1 jaar.

Nu weet ik, door diverse persoonlijke ontwikkelingsopleidingen, waarom dit mij is overkomen en belangrijker wat ik ervan heb geleerd. Daarnaast ben ik nu gecertificeerd coach om mensen hierbij te begeleiden. In mijn volgende blog neem ik jullie mee in de uitkomsten van het marktonderzoek.

Chat openen
Hi 👋

Kan ik je misschien ergens mee helpen?

Liefs Mariëlle