De jonglerende moeder

Je hoofd staat nooit uit en je bent continu bezig om alles onder controle te houden. Want, wie doet het anders?

Het is echter niet makkelijk om in je eentje alle ballen hoog te houden. Om over het constante schuldgevoel nog maar te zwijgen.

Eigenlijk doe je alles maar half. Je bent nergens echt 100% mee bezig. En dat is helemaal niet gek, want het zijn verschrikkelijk veel zaken die door je hoofd spoken;

  • Je moet het huishouden runnen;
  • Je wilt een lieve moeder zijn voor je kinderen;
  • Er zijn projecten op je werk die veel aandacht eisen;
  • Je hebt een partner waarmee je niet wilt bekvechten;
  • Ergens schijn je ook nog een sociaal leven te hebben;
  • En sporten? Wat is dat?

Iedereen lijkt het maar normaal te vinden dat je alles oppakt en regelt. Dat jouw huishouden vlekkeloos verloopt. Maar eigenlijk loop je op je tenen.

Je voelt dat het niet langer zo kan. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Burn out counselor voor moeders

Als burn out counselor kan ik je helpen. Doordat ik zelf een burn out heb gehad weet ik hoe je je voelt. Door mijn ervaringsdeskundigheid en mijn beroep als Integratief Counselor weet ik wat er nodig is om uit de burn-out te komen en te veranderen.

Ik wil je helpen om van dat opgejaagde gevoel af te komen. Zodat je weer zorgeloos kunt spelen met de kinderen, zonder alweer naar je volgende afspraak te vliegen.

Burn out behandeling met 4-maanden traject

Verlang je weer naar rust? Naar eigen tijd en bakken met energie? Om vol levenslust wakker te worden, waarbij je weer echt zin hebt in de dag?

In het 4-maanden traject werken we hieraan. Samen zorgen we dat je weer kunt genieten. Dat je naast moeder ook jezelf mag zijn.

Wil je werken aan je burn out, of juist die burn out voorkomen? Maak een afspraak via de onderstaande button of neem contact op:

Ja, ik wil een afspraak maken
Burn out coaching beverwijk voor jonge moeders

Levenslust en energie, kom maar door!

Je verlangt naar meer rust, balans, eigen tijd en bakken met energie. Wat zou het heerlijk zijn als je weer ontspannen en vol levenslust ’s ochtends wakker wordt en je ook echt zin hebt in de dag. Niks geen opgejaagd gevoel of het idee dat je overal tekortschiet. Weer eens uitgebreid de tijd kan nemen om met je kinderen te spelen in plaats van te vliegen en hollen naar de volgende taak of afspraak.

Het is NU tijd om weer blij en energiek door het leven te stappen. Om weer die leuke moeder voor je kinderen te zijn, om aan je partner die spontane kant weer te laten zien, die collega te zijn waar mensen mee willen samenwerken. Je wilt alleen weten hoe je dit kunt bereiken.

Meer informatie

In slechts vier maanden tijd kan je al een wereld van verschil ervaren. Hoe je weer vol energie aan de dag begint en kan genieten van de kleine dingen in het leven. Ik kan je hierbij helpen. Lees hier meer over het 4-maanden traject en meld je aan!

Ik hoor graag van je