10 Gratis Tips om een Burn-out te voorkomen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10 gratis tips – inclusief handvatten – over hoe je meer bewustzijn creëert en energie ervaart.

1

Vul het formulier in

Vul je naam, achternaam en je e-mailadres in en ga akkoord met onze privacy policy om je in te schrijven voor mijn periodieke nieuwsbrief.
2

Bevestig je e-mailadres

Na invulling van het formulier dien je je e-mailadres te bevestigen. Geen mail ontvangen? Kijk dan in je spambox, mogelijk is de email daar terecht gekomen.
3

Download de PDF met 10 gratis tips!

Yes! Je kan de 10 tips downloaden en aan de slag gaan met jezelf. Ook ontvang je een periodieke nieuwsbrief* met onder andere interessante informatie, mijn agenda van workshops en programma's en nog meer nuttige tips. * uitschrijven voor mijn nieuwsbrief is ten alle tijden mogelijk.

dit veld niet invullen s.v.p.

Hoe voorkom je een burn out?

De wereld gaat snel en er wordt steeds meer van iedereen verwacht. Alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn:

  • Zoals je carrière;
  • Een smetteloos huis;
  • Voorbeeldige kinderen;
  • Een liefdevolle relatie;
  • Een bruisende groep vrienden;
  • Een ga zo maar door..

Hoe kan je ervoor zorgen dat je je niet gek laat maken door deze veeleisende maatschappij? Hoe voorkom je dat je eraan onderdoor gaat? Dat alle energie uit je vloeit?

Herken je jezelf? Wordt de druk eerder groter dan kleiner? En sta je nooit meer “uit”?

Geef gehoor aan deze signalen. Ga vandaag nog aan de slag en voorkom dat je in een burn-out terecht komt!

Ja, ik wil een burn out voorkomen

In slechts vier maanden tijd kan je al een wereld van verschil ervaren. Hoe je weer vol energie aan de dag begint en kan genieten van de kleine dingen in het leven. Ik kan je hierbij helpen. Lees hier meer over het 4-maanden traject en meld je aan!

Ik hoor graag van je