Als perfectionist in een burn-out

Je bent te lang doorgegaan en hebt te veel van jouw lichaam gevraagd. Het was onomkeerbaar, je stevende zo op de burn-out af.

Je bent op, oververmoeid, en je krijgt van de kleinste opdrachten al stress.  Het liefst neem je helemaal geen verantwoordelijkheden meer. Je herkent jezelf niet meer. Alles is teveel.

 

Door perfectionisme in een burn-out?

Een perfectionist zijn is een behoorlijk zware last. Het is namelijk nooit goed genoeg. Het kan altijd beter, sneller en mooier. Je bent kritisch naar jezelf, maar ook naar anderen.

Andere symptomen van perfectionisme;

  • Je legt jezelf te veel druk op;
  • Werkt een tandje harder dan je collega’s;
  • ‘Nee’ zeggen komt in jouw woordenboek niet voor;
  • Je wilt voortdurend iedereen pleasen;
  • Jouw lat ligt torenhoog.

Herkenbaar? Dan is het geen wonder dat je uitgeblust bent. Perfectionisme is namelijk de rode loper naar een burn-out.

Wat te doen tegen een burn out?

Het is verschrikkelijk om in een burn-out te zitten. Het gevoel van schuld en moedeloosheid is slopend. Hoe ben jij hier, als perfectionist, in terechtgekomen?

Maar nog belangrijker; hoe kom je hier zo snel mogelijk weer uit?

Als ervaringsdeskundige weet ik precies hoe je je voelt. Ik weet ook hoe je hier weer uitkomt als Integratieve Counselor.

Het lijkt misschien een lange weg, maar door de focus vanaf nu op jezelf te leggen, zal het steeds beter gaan. Langzaam zul je merken dat de energie weer terugkomt.

 

In 4 maanden tijd een ander mens. Kan dat?

Vier maanden kan een wereld van verschil maken. Stel je voor dat je weer vol energie de dag begint. Dat je weer geniet van de kleine dingen in het leven.

Ik kan je hierbij helpen. Met persoonlijke counselingsgesprekken zorgen we ervoor dat je weer energie krijgt.

Lees meer over het 4-maanden traject of maak een afspraak via de onderstaande button:

Ja, ik wil werken aan mijn burn out
perfectionist in een burn out coaching beverwijk

Levenslust en energie, kom maar door!

Je verlangt naar meer rust, balans, eigen tijd en bakken met energie. Wat zou het heerlijk zijn als je weer ontspannen en vol levenslust ’s ochtends wakker wordt en je ook echt zin hebt in de dag. Niks geen opgejaagd gevoel of het idee dat je overal tekortschiet. Weer eens uitgebreid de tijd kan nemen voor jezelf in plaats van te vliegen en te hollen naar de volgende taak of afspraak.

Het is NU tijd om weer blij en energiek door het leven te stappen. Om weer een energievolle man of vrouw te zijn, om aan je partner die spontane kant weer te laten zien, die collega te zijn waar mensen mee willen samenwerken. Je wilt alleen weten hoe je dit kunt bereiken.

Meer informatie

In slechts vier maanden tijd kan je al een wereld van verschil ervaren. Hoe je weer vol energie aan de dag begint en kan genieten van de kleine dingen in het leven. Ik kan je hierbij helpen. Lees hier meer over het 4-maanden traject en meld je aan!

Ik hoor graag van je