Medewerkers met een burn-out

Heeft je bedrijf een werknemer of zelfs werknemers die door een burn-out in de ziektewet zitten?

Dit is niet alleen verschrikkelijk duur voor jouw bedrijf, maar ook de bedrijfscultuur kan hieronder onder lijden. Het kan namelijk maanden duren voordat de medewerker weer op volledige sterkte terugkeert. En wie doet ondertussen al het werk dat blijft liggen?

Belangrijk is om de uitgevallen medewerker snel en efficiënt weer aan het werk te krijgen, maar wel op een gezonde manier.

Burnout herstellen van medewerkers

Indien je als bedrijf langer wacht met het inschakelen van professionele hulp, lopen de kosten langzaam op.

Je kunt dan beter zorgen dat je medewerkers weer gemotiveerd raken, dat ze weer aan het werk kunnen, en zo de ziektekosten verlagen.

Als gecertificeerd burn-out counselor help ik daarom medewerkers zo effectief mogelijk te herstellen. Daarnaast help ik om een tweede burn-out te voorkomen.

Wil je burn out counseling inschakelen voor je bedrijf? Neem dan contact op voor meer informatie, of maak een afspraak via de onderstaande button.

Ja, ik wil een burn out coach voor mijn medewerker
perfectionist in een burn out coaching beverwijk

Het 4-maanden traject

Als bedrijf wil je natuurlijk dat je medewerker zo snel mogelijk weer aan de slag kan. In ‘Het 4-maanden traject’ begeleid ik de medewerker met 8 persoonlijke counselingsgesprekken en 8 skype of telefoongesprekken.

Samen met een bedrijfsarts wordt gekeken wanneer de medewerker weer kan reïntegreren. De medewerker werkt aan zichzelf, en ik help middels counseling.

Heb je een medewerker met burn-out? Laten we hem / haar dan helpen met een snel, maar verantwoord 4-maanden traject.

Wil je meer medewerkers met een burn-out tegengaan?
Kijk dan ook eens bij mijn 2-daagse preventietraining om te zorgen dat de medewerkers energiek aan het werk blijven.

Klik hier voor meer informatie over de 2-daagse preventietraining voor medewerkers